Du er landet på Trædrejebænk.dk, det helt rigtige sted at finde Laguna trædrejebænk. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Laguna trædrejebænk tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Laguna Trædrejebænk Revo 1216

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Dorch & Danola A/S.

Her kan “Laguna Trædrejebænk Revo 1216” fås til 6495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Innovation er nøgleordet, der ligger bag udviklingen af denne midi drejebænk Revo 1216 fra Laguna.
Drejebænken er udstyret med det revolutionerende Pulse Width Modulation system, der fodrer motoren med stærke strømniveauer, overvåger omdrejningsfarten og…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

2: Laguna Trædrejebænk Revo 1836

Anden anbefaling har vi fundet hos Dorch & Danola A/S, hvor du kan købe Laguna Trædrejebænk Revo 1836 til kun 24995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lagunas Revo 1836 drejebænk er designet og skabt med fokus på dig som trædrejer.
Tre ord, der bedst beskriver drejebænken, er styrke, kontrol og stabilitet – alle ting der er yderst vigtige, når du skal kreere nye ting i værkstedet.
En af de mest iøjnefal…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

3: Laguna Trædrejebænk Revo 24/36 med variabel hastighed

Sidste produkt på vores liste er Laguna Trædrejebænk Revo 24/36 med variabel hastighed som vi har fundet til 34995,- hos Dorch & Danola A/S.

Forhandlerens beskrivelse:
Den har alle de samme geniale funktioner som den populære Revo 18/36 Trædrejebænk.
Men den er større.
Og stærkere.
Og så er drejekapaciteten øget til 600 mm over vangen.Et markant træk ved Revo 24/36 Trædrejebænken er det ergonomiske panel med betjeningse…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

Dyreste Laguna Trædrejebænk på listen er Laguna Trædrejebænk Revo 24/36 med variabel hastighed fra Dorch & Danola A/S med en pris på 34995.00. Billigste udvalgte Trædrejebænk er Laguna Trædrejebænk Revo 1216 som du kan købe for 6495.00 hos Dorch & Danola A/S. Forskellen på de to priser er 28500 kr.
Ovenstående Laguna Trædrejebænk data og priser er hentet fra 1 butikker (Dorch & Danola A/S). Alle Laguna Trædrejebænk tilbud er opdateret i dag 29-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Trædrejebænk guides:

Fandt du ikke det rigtige Trædrejebænk blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Trædrejebænk: